12 Eylül 2013 Perşembe

Abiye Clutch ve Portföyler

Selam kızlar nasılsınız? Dlierim hepinizin günleri oldukça keyifli ve güzel geçiyordur. Güzel yaz günlerini arkada bıraktığımız şu günlerde, benim içimde sonbaharı karşılıyor olmanın heyecanı yavaş yavaş yerini almaya başladı. Sizin için durumlar nasıl? Daha çok yaz insanı mısınız, yoksa kışa mı bayılıyorsunuz :)?
Benim için bu soruya cevap vermek oldukça zor. Çünkü her mevsimi ayrı ayrı kendi içinde çok seviyorum. Özellikle yaz ayları, denizi, kumu, güneşi ve miskin geçen günleri ile eğlence kategorisinde ilk sıraya oturuyor. Kış da büyü gibi bembeyaz karlar ve yorgana sarılıp uyumaklar ile kendine huzur kategorisinde ilk sırada yer buluyor.
Bahar ayları ise ilkbahar uyanışı müjdelemesi ve her yerin yeşermesi ile neşe mevsimi olma yolunda ilerliyor :)
Sonbahara gelince, bu mevsim işte iflah olmaz bir romantik :)

Sonbaharın bu kendine has romantikliği, kıyafetlerde de etkisini tabi ki gösteriyor. Dantel detaylar, toprak ve kahve tonları, bebe yakalar, uzun triko hırkalar sonbaharın vazgeçilmezlerinden. Sonbaharda giyilebilecek abiye elbiseler ve gece elbiseleri de yine sonbaharın bu romantik havasından paylarını alıyorlar :)

Gece elbisesi ya da abiye elbise kombini yaparken elbiseyi seçtikten sonraki adımları hepimiz az çok biliyoruz. Önemli olan bunları etkili ve doğru bir biçimde yapmak. Öncelikle şık bir topuklu ayakkabı seçilmesi gerekir. Elbise ile uyum içinde ve tabi ki ayaklarımızla da :) Sonrasında da bu ayakkabılar ile hem düşmeden hem de komik görünmeden yürümek gerekiyor :)

Ayakkabı seçiminden sonra sırada, abiye çanta seçimi olacak. Çanta modelleri biliyorsunuz ki oldukça farklı şekil, desen ve renk ile mağazalarda her sezon yerlerini alıyorlar. Bunların içinde zincirli olanlar, omuzdan asmalı olanlar pek çok model var. Ben bugün sizlere clutch ve portföy tarzında olanlardan bahsetmek istiyorum.

Abiye clutch ve portföy seçiminiz tabi ki elbisenizle uyumlu olacağı için, ben burada sizlere belli başlı birkaç modelden bahsedeceğim yalnızca. Hatta daha çok kendi favori parçalarımdan. Öncelikle favori clutch modelim ile başlayalım.

Bcbgeneration Çanta


Gördüğünüz üzere Clutchlar klasik kare ve dikdörtgen modeller dışında da oluyor. Bu kalp modelindeki clutch da çok sevimli değil mi sizce de :)

Şimdi de gelelim şık bir portföy modeline. Portföyler ise daha çok kolumuza sıkıştırarak kullanabileceğimiz modeller. Clutchlara kıyasla daha büyükler.

Bcbgeneration Çanta


Bu renk bu sezonun en sevdiğim renklerinden. İnci beyazı bir gece elbisesi, açık mavi ya da mint tonlarında bir topuklu ayakkabı ile kombinlendiğinde inanılmaz şık olacaktır.

Bugünlük abiye çanta yazımdan bu kadar. İlerleyen günlerde yeniden görüşmek üzere. Hoşça kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder