23 Eylül 2013 Pazartesi

Abiye Çanta Modası


Merhaba sevgili takipçiler. Bugün 2013 sonbahar kış çanta modasından ve bu modanın abiye çanta modasına etkisi nasıl olacak ondan bahsedelim. Buna göre abiye çanta modellerine bakalım, son moda çanta trendlerini analiz edelim. Hadi o zaman başlayalım.


Sizde de her kadında olduğu gibi çanta hastalığı varsa çanta modasını da takip ediyorsunuzdur. Blog konumuz olan bu modanın abiye çanta modasına yansımasını ve yapılabilecek kombinleri de beraber gözden geçirelim. Senenin ilk trendi ile başlayalım o zaman. Son moda çanta trendlerinde bu sene başı zincir askılar çekiyor heralde. Hal böyle olunca da abiye giyimde de kombin tamamlarken eldeki clutchlar omuza alınacak gibi duruyor.  Omuz çantaları renkli kot şortlar ile düşük bel kot pantolon modelleri ile kombinlenir diye düşünmeyin. Geçen blog yazımda çok hoş bu trendi yansıtan yeşil elma şeklinde bir abiye çanta modeli paylaşmıştım. Bu sene yine çok beğendiğim öpücük yaka elbise ile böyle zincir askılı küçük bir abiye çanta çok hoş bir kombin oluşturur bence. Öpücük yaka abiye elbiseler de bu sene moda bunun tüyosunu da vermiş olalım :) Zincir askılı uygun fiyata abiye çanta modelleri bulacağınız gibi marka çanta arıyorsanız ünlü markalarda bu tip abiye çanta çalışmış.Bu tip Versace siyah abiye çantaya sahip olmak için 500 TL'yi gözden çıkarmanız gerekir ama. Şıklık derseniz orası ayrı. Gerçekten çok zarif bir görüntüsü var. Yine Roberto Cavalli'nin zincir askılı köşeli kutu modunda bir çantasını indirimde 1500TLye yakın bir fiyata alabiliyorsunuz. İş abiye giyim olunca ucuz kombinler oluşturmak pek kolay olmuyor. Yine çanta konuşurken kadın abiye dedik aklıma başka bir detay geldi. Bu sene Marilyn Monroe aksesuarlarda çok moda. Zen kuyumculuk özel tasarım yapmış ve çok şık parçalardan oluşuyor. Abiye kombin oluştururken çantalar ile beraber bu takılara da göz atın derim. Gelelim biz asıl konumuza bu detaydan sonra.

Galaya davetliyim!

Bir başka senenin son  moda çanta trendi kürkler ve tüyler. Balenciaga tüylü abiye çanta bu trend için güzel bir örnek olur bence. Tüylü siyah bir el çantası. Geçen yazımızda uygun fiyatlı çanta markalarından konuşurken, bugün marka çantalar ve biraz fazla fiyatlardan konuşuyoruz. Bu çantanın fiyatı da yaklaşık 4400 TL. İndirimde %50 ucuza sahip olabilirsiniz ama. Bu da gerçekten çok şık bir parça.

Sezonda çanta trendlerinde leopar desenler, metal aksesuarlar ve tokalar, rugan diğer öne çıkanlar arasında. Abiye çanta modasında hepsinin uygulamasını bulmakta çok kolay olacaktır. Çünkü hepsi abiye çanta modelleri için uygun trendler.

Bugünlükte bu kadar diyelim. Tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder